2024-2025 İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Başvuru Sonucu

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında kayıt yaptıran ve 2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı İngilizce Hazırlık Sınıfı'nda öğrenim görmek üzere gerçekleştirilen İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı başvurularının değerlendirme sonucunu öğrenmek için TIKLAYINIZ.

2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı'nda öğrenim görmek üzere başvurusu kabul edilen öğrencilerin Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinde sınıfları “0- Hazırlık” olarak işaretlenmiştir.

2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı'nda öğrenim görecek öğrencilerin Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi’nde ders kaydı yapmalarına gerek yoktur.

2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı'nda öğrenim görecek öğrenciler, sadece İngilizce Hazırlık Sınıfı Programında öğrenim görecek olup, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Bölüm derslerini alamayacaklar.

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Programına Yerleşen Öğrencilerin Hazırlık İptalleri:

• İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek üzere başvuru iptalini gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz için son tarih 25 Eylül 2024 Çarşamba  günü saat 17:30’dur.
  • İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Başvurusunun İptaline İlişkin Dilekçe Örneği için TIKLAYINIZ.
  • İsteğe Bağlı Başvurunuzu iptal etme talebinizin olması halinde mutlaka dilekçenizi iletiniz.
  • Yüksekokumuz Öğrenci İşleri Birimi İletişim Numaraları:

0274 443 75 10 - 0274 443 75 15

• Yüksekokumuz Öğrenci İşleri Birimi E- Posta Adresleri:

gokhan.bacak@dpu.edu.tr - aziz.cengiz@dpu.edu.tr

Harç Ücretleri :

• 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenim görecek  İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Programında öğrenim görecek öğrencilerimizin varsa harç (öğrenim ücreti) ödemelerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.
  • İlgili konuda Üniversitemizin dpu.edu.tr adresli anasayfasında yayımlanan duyuruyu okumak için TIKLAYINIZ.

Derslerin Başlangıcı ve  Yabancı Dil Düzey Belirleme Sınavı (YDBS):

• İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı’nda dersler 23 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır.
  • İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görecek öğrencilerin İngilizce seviyelerini ölçmek amacıyla, 23 Eylül 2024  tarihinde Yabancı Dil Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.
  • Ders başlangıcı, Yabancı Dil Düzey Belirleme Sınavı ve İngilizce Hazırlık Sınıfı ile ilgili yapılacak duyurular için web sitemizi takipte kalınız.

12 Eylül 2024, Perşembe / 1639 defa okundu.