Harf Notu Dönüşümü (2023-2024)

İngilizce I-II Dersleri Harf Notu Dönüşümü:

• 10-14 Haziran 2024 tarihli Yabancı Dil Yeterlik Sınavı ile 12-16 Ağustos 2024 tarihli Bütünleme Yabancı Dil Yeterlik Sınavı sonuçlarına göre birim müfredatlarında bulunan Yabancı Dil I- II (İngilizce I-I) Derslerinin harf notu dönüşümlerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.
  • Harf Notu Dönüşümleri kayıtlı olduğunuz birime iletilecek olup, Üniversitemizin Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) üzerinde yapılacak işlemler hakkında ilgili birim ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
  • (İlgili ders muafiyetlerinden feraget etmek isteyen ve notunu yükseltmek isteyen öğrencilerimizin kayıtlı oldukları birime müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Ancak en son alınan not geçerli olacaktır.)

Müfredatında İngilizce I- II Dersi Bulunmayan Programlar:

Fen Edebiyat Fakültesi: İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

Fen Edebiyat Fakültesi: İngiliz Dili ve Edebiyatı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: İşletme (İngilizce)

• Bu nedenle ilgili programlara kayıtlı olan öğrenciler için dönüşüm yapılmayacaktır.
03 Eylül 2024, Salı / 643 defa okundu.