11-12-13 Eylül 2023 YDYS Saatleri

Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı Bölümler:

• Fen Edebiyat Fakültesi: İngiliz Dili ve Edebiyatı
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: İngilizce İşletme
  • Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü: İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

SEVİYELER:

LANG:

• Fen Edebiyat Fakültesi: İngiliz Dili ve Edebiyatı
  • Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü: İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

BEPI:

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: İşletme (İngilizce)
  • İsteğe Bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı'nda öğrenim gören öğrenciler

Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı bulunan bölümlere 2023-2024 yılında kayıt yaptıran öğrencilerle geçmiş yıllarda Hazırlık Sınıfından başarısız olup, sınava katılmak üzere başvuruda bulunan öğrenciler için iki aşamalı olarak 11-12-13 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak Yabancı Dil Yeterlik Sınavı’nın saatlerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.

12 Eylül 2023 tarihli 1. Aşama sınav sonuçları, aynı gün içinde açıklanacak olup, öğrencilerimizin 2. Aşama sınavlarına katılabilmesi için 1. Aşama sınavlarından en az 65 puan elde etmesi gerekmektedir.

1. Aşama sınavlarından başarısız olan öğrenciler, 2. Aşama sınavlarına katılamazlar.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı’ndan muaf / başarılı olunabilmesi için her iki aşama sınavlarından da en az  65 puan elde edilmesi gerekmektedir.

• 2023-2024 yılında kayıt yaptıran öğrencilerin sınava katılmak üzere başvuruda bulunmalarına gerek yoktur.
  • Sınav, Evliya Çelebi Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu binamızda yüz yüze yapılacaktır.

• Sınav yerleri, ilerleyen günlerde web sitemizde açıklanacaktır.
  • Sınava gelirken kimlik veya pasaport belgenizi yanınızda getirmeyini unutmayınız.
  • Sınava gelirken silgi ve kalem yanınızda getirmeyini unutmayınız.

BEPI – Speaking Exam Prosedürünü öğrenmek için TIKLAYINIZ.

LANG – Speaking Exam Prosedürünü öğrenmek için TIKLAYINIZ.

LANG – Speaking Exam detaylarını öğrenmek için TIKLAYINIZ.

08 Eylül 2023, Cuma / 2799 defa okundu.