İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Başvurusu

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı:

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı bulunan Bölümler dışında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizin akademik birimlerine kayıt yaptırmış olup, İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görme başvurusu bulunan öğrenciler Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Öğrenci Yerleştirme Yönergesi’ne istinaden, kontenjan dahilinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görebilirler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında okumak için aşağıdaki şekilde başvuru yapabilirsiniz.

1) E- Devlet üzerinden kayıt yaptırırken, İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında Okumak İstiyor musunuz? sorusuna EVET yanıtını seçebilirsiniz.

2) Üniversitemize şahsen gelerek kayıt yaptıracaksanız, kayıt esnasında başvuru formunuzu Bölümünüzün kayıt görevlisine teslim edebilirsiniz.

3) Başvuru formunu 0 274 443 0542 numarasına FAKS olarak da gönderebilirsiniz.

4) Üniversitemiz Evliya Çelebi Kampüsünde bulunan Yabancı Diller Yüksekokuluna gelerek Yabancı Diller Bölüm Sekreterliği’ne başvurunuzu yapabilirsiniz.

5-) Yabancı Diller Bölüm Sekreteri Gökhan BACAK’ın kurumsal elektronik posta adresine (gokhan.bacak@dpu.edu.tr) dilekçenizi iletebilirsiniz.

• Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.
  • Dilekçenin ıslak imzalı olması gerekmektedir.
  • Dilekçe, el yazısı ile de oluşturulabilir.

NOT: Dilekçe faks veya mail yoluyla iletilecekse 0274 443 75 10 telefon numarasından veya gokhan.bacak@dpu.edu.tr elektronik posta adresinden dilekçenin ulaşıp ulaşmadığının teyit edilmesi tavsiye edilmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2023, Çarşamba