Neden Hazırlık Sınıfı ?

NEDEN HAZIRLIK SINIFI?

Günümüzde bir Yabancı Dil özellikle yükseköğretim tahsili yapan her bireye gereklidir. DPÜ’de bir yıllık Yabancı Dil Hazırlık Eğitimine karşılık, bir ömür kullanabileceğiniz 2 yabancı dilin öğretimi yapılmaktadır:

TOEFL Sistemine uygun ve sınav için gerekli becerileri (okuma, yazma, dinleme, konuşma) kazandıran bir model uygulanmaktadır.

Bir yabancı dili tam anlamıyla kullanabilmenin günümüz sosyal ve iş dünyasındaki önemi tartışılmaz bir gerçektir. Akla ilk gelen yabancı dil her ne kadar İngilizce olsa da, bunun yanı sıra konuşabileceğiniz her bir dil siz öğrencilerimize gelecekte kariyer basamaklarını tırmanırken çok büyük katkı sağlayacaktır.

İşte bu nedenle DPÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda sizleri bekliyoruz. Alacağınız yoğun İngilizce ve 2. yabancı dil eğitimine ek olarak, üniversitedeki ve Kütahya’daki ilk senenizde sıcak bir aile ortamında karşılanacak, kendi bölümlerinizden arkadaşlarınızla tanışma şansı bulacak ve çeşitli sosyal faaliyetlerle güzel bir yıl geçirme şansına sahip olacaksınız.

İngilizce'nin yanı sıra Almanca, Fransızca, Rusçaİtalyanca ve Japonca dillerinden seçtiğiniz birini de öğrenme şansına sahip olacak, kendi bölümünüz için gereken donanımı güçlendirecek, gelecekteki iş hayatınızda dikkate değer ayrıcalık sağlayacaksınız.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, Salı