Pearson Assured

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Pearson Assured onaylı eğitim kuruluşudur.

Pearson Assured, Pearson’ın 100'ü aşkın ülkede, 100 yılı aşkın eğitim ve öğretim tecrübesi ve güvenilirliğine dayananan, eğitim sistemini ve öğrenme modelini, kalite güvencesi standartlarına göre uluslararası düzeyde değerlendiren bir akreditasyon sistemidir.

Pearson tarafından “Pearson Assured” başlığı altında sunulan kalite güvencesi ve akreditasyon hizmeti, üç temel kalite ölçütü etrafında şekillenmektedir. Söz konusu ölçütler, kurumsal kalite güvencesine, öğrenme eko-sisteminin kalitesine ve ölçme-değerlendirme süreçlerine odaklanmaktadır.

 

Pearson Assured Ölçütleri

  • Kurumsal Yönetim
  • Öğrenmenin Yönetimi
  • Ölçme-Değerlendirme Yönetimi

 

Pearson Assured onay sürecinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngiltere’den gelen bağımsız denetçiler tarafından bu ölçütlere göre denetlenmiş ve onaylanmıştır. Bu çerçevede Yabancı Diller Yüksekokulu dünya çapında tanınırlığa sahip, uluslararası, tarafsız ve bağımsız bir kuruluş tarafından akredite edilmiş ve her yıl denetlenmeye devam edecektir.

 

Öğrenenler için uluslararası sertifika imkanı!

Öğrenciler, başarıyla bitirdikleri Yabancı Diller Yüksekokulu’nun “Pearson Assured” tarafından akredite edilmiş olması sayesinde, kalite güvencesi sağlanmış bir program olduğunu gösteren bir sertifika almaya hak kazanacaklardır. Pearson, dünya çapında, İngiltere’de, ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütmektedir. Öğrenciler almaya hak kazandıkları bu belgeyi bahsedilen bölgelerdeki okullara kabullerinde, iş başvurularında ve kariyerlerine devam etmelerinde portfolyolarını güçlendirmek adına kullanabileceklerdir.

  • Uluslararası Kariyer ve Eğitim
  • Uluslararası Tanınırlık
  • Güçlü Bir Portfolyo

Pearson Assured Kalite Ölçütlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 Pearson Assured Tanıtım Videosuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
 

Son Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, Çarşamba