Uzaktan Eğitim Webinar Etkinlikleri

2020-2021 Akademik Yılı Güz dönemi başında uzaktan eğitime geçiş sebebiyle yüksekokulumuzda görev yapmakta olan değerli akademisyenlerimize uzaktan eğitime geçiş sürecinde yardımcı olmak, onlara bu süreçte kullanabilecekleri fikirler sunmak, uzaktan eğitim hakkında genel de olsa bilgilendirebilmek ve yol gösterebilmek adına Mesleki Gelişim birimimizce Mesleki Gelişim Etkinlikleri adı altında iki webinar etkinliği düzenlenmiştir. 30.09.2020 saat 14:00’da “Tasarımdan Uygulamaya Uzaktan Eğitim” konulu ilk webinar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden değerli öğretim görevlisi Dr. Ela Akgün Özbek’in anlatımıyla gerçekleşmiştir ve okulumuz akademisyenlerden interaktif bir katılım sağlanmıştır. 02.10.2020 Cuma günü saat 14:00’da "Uzaktan Eğitimde Motivasyon Stratejileri" konulu diğer webinar yine Anadolu Üniversitesi’nden Dr. Hasan UÇAR tarafından verilmiştir. Bu süreçte Mesleki Eğitim birimimiz uzaktan eğitime entegre olma anlamında daha fazla eğitim planlanmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, Cuma