Online Practice (2023-2024)

Sevgili öğrenciler, 

 

2023-2024 Akademik yılında satın aldığınız Oxford yayınevine ait kitapların çevrimiçi alıştırmalarını yapabilmeniz için sanal sınıflar oluşturulmuştur. Online Practice yıl içi puanınızın %10'luk dilimini oluşturacaktır ve tüm kitapların alıştırmalarının yapılması için son tarih 31 Mayıs 2024 Cuma saat 23:59’dur.

 

Lütfen dikkatli bir şekilde öğrenim gördüğünüz seviyeye uygun kılavuzu seçiniz ve hesaplarınızı kılavuzda belirtilen adımları takip ederek oluşturunuz. Hesaplarınızı öğrenci numaranızı, isim soy isminizi ve tercihen dpu uzantılı e-posta adresinizi kullanarak oluşturduğunuzdan emin olun.

 

Yıl boyunca kullanılacak tüm kitaplara ait sanal sınıf kodlarını kılavuzda bulabilirsiniz. Tüm kitaplarınızın kodlarını bu dönem ya da yeni kitaplara geçtiğinizde aktif hale getirebilirsiniz. Ancak şifrenizi kaybetme olasılığınıza karşı tüm kitaplarınızı şimdiden aktif hale getirmeniz tavsiye edilmektedir.

 

Online sisteme kayıt olurken herhangi bir sorun yaşamanız durumunda ydyocurriculumunit@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.

 

BEPI Online Practice kayıt yönergesi için TIKLAYINIZ.

EPI Online Practice kayıt yönergesi için TIKLAYINIZ.

LANG Online Practice kayıt yönergesi için TIKLAYINIZ.

 

 

19 Ekim 2023, Perşembe / 2778 defa okundu.