Öğrenci Gelişim Birimi

Öğrenci Gelişim Birimi hazırlık eğitimi boyunca, öğrencilerin gelişimine katkıda bulunan ve öğrendiklerini uygulayabilecekleri çeşitli faaliyetleri düzenlemekle görevlidir. 

Dönemsel düzenlenen etkinlikler, ödüllü yarışmalar, kutlamalar, sportif faaliyetler ve geziler, hazırlık öğrencilerinin üniversite hayatına uyum sağlamasına yardımcı olmasının yanı sıra; öğrencilere hazırlıkta geliştirdikleri dil becerilerini uygulama ve ilerletme fırsatlarını da sunmaktadır.

Birimimizin organize ettiği etkinliklerden bazı kareler aşağıda yer almaktadır:

1-Geziler

Çanakkale Gezisi 2016

2.Tiyatro

3. Münazara

Emek veren öğrencilerimize ve hocalarımıza hediyeler verildi. 

 YAPILMASI PLANAN ETKİNLİKLER

  1. Scavenger Hunt: Katılımcıların, kendilerine verilen bir dizi görevi yerine getirerek sona ulaşmaya çalıştığı bu oyun ile hem eğlenip hem de dil becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.
  2. Debate Tournament: Gönüllü katılımcılarından oluşan gruplar, münazara kuralları dâhilinde galip çıkmaya çalışırlar. Bu turnuvada öğrencilerin, dil becerilerinin yanı sıra, sunum becerilerinin de geliştirilmesi hedeflenmektedir.
  3. Mini Theatre Plays: Sınıf içi veya dışında sergilenecek İngilizce skeçlerle, öğrenciler hem dil becerilerini geliştirecekler, hem de yeteneklerini ortaya koyacaklar.
  4. Quiz Time: Sınıf içi veya sınıf dışı bilgi yarışmalarında, öğrenciler genel kültürlerini dil becerileriyle yarıştıracaklar.
Son Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, Çarşamba