Zorunlu Yabancı Dil Dersleri (İngilizce 1 & 2) Muafiyet Sınavları Sonuçları

29 Eylül 2018 Cumartesi ve 6 Ekim 2018 (Ek Yerleştirme öğrencileri için) gerçekleştirilen Zorunlu Yabancı Dil Dersleri (İngilizce I & II) Muafiyet Sınavı sonuçları açıklanmış olup aşağıda yer alan linkten 12 haneli DPÜ öğrenci numaranız ile sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.

Sınava giren öğrencilerden 60 puanın altında not alan öğrencilerin söz konusu derslere devam etmeleri gerekmektedir.

Sınava giren öğrencilerden 60 ve üzeri puan alanlar bu derslerden muafiyet hakkı kazanmış olup; almış oldukları puanlar "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği"nin "Değerlendirme ve Notlar" bölümünde yer alan tabloya göre harf başarı notlarına dönüştürülmüştür. Söz konusu harf başarı notlarının OBS'ye işlenmesi en kısa zamanda gerçekleştirilecektir. Bu öğrencilerin derslere devam etmelerine ya da sınavlarına katılmalarına gerek yoktur.

Muafiyet hakkı kazanan öğrencilerden harf başarı notlarını yükseltmek isteyenler; "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programından ve Zorunlu Yabancı Dil Derslerinden Muafiyet Yönergesi"nin 7. maddesinin ikinci fıkrasına göre bölümlerine bir dilekçe ile müracaat ederek not yükseltme amacıyla bu dersleri tekrar alabilirler. Bu durumda aynı maddenin üçüncü fıkrasına göre alınan notlardan en son alınan geçerlidir.

29 Eylül 2018'de yapılan sınav sonucunu öğrenmek için TIKLAYINIZ

6 Ekim 2018'de Ek Yerleştirme öğrencileri için yapılan sınav sonucunu öğrenmek için TIKLAYINIZ

01 Kasım 2018, Perşembe / 1059 defa okundu.