5 Eylül 2019 İngilizce Yeterlik Sınavı

Bu sınava;

a) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Üniversitemizin Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı bulunan bölümlerine yerleşen öğrencilerden hazırlık eğitimden muaf olmak isteyenler girebilirler. Bu öğrencilerin bu sınava girmek için herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. Üniversitemizde zorunlu hazırlık sınıfı bulunan bölümler şunlardır:

• Eğitim Fakültesi - İlköğretim Matematik Öğretmenliği
  • Fen Edebiyat Fakültesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
  • Mühendislik Fakültesi - Elektrik-Elektronik Mühendisliği
  • Yabancı Diller Yüksekokulu - Mütercim-Tercümanlık

b) Geçmiş yıllarda zorunlu veya isteğe bağlı hazırlık sınıfında okuyup başarısız olan öğrenciler girebilirler. Bu öğrencilerin sınava girebilmek için 29 Ağustos 2019 tarihine kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri'ne şahsen gelerek veya aşağıda belirtilen Faks numaralarından birine dilekçelerini ileterek başvuru yapmaları gerekmektedir. Örnek dilekçeye ulaşmak için TIKLAYINIZ

• Faks numarası 1: 0 (274) 265 2205
  • Faks numarası 2: 0 (274) 443 0542

NOT: İlgili sınavın saati ve sınava giriş yerleri bilgisi sınav tarihinden 2 gün önce web sitemizde duyurulacaktır.

Etkinlik Tarihleri 05 Eylül 2019, Perşembe    |    Saat :10:00 - 16:00
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
30 Temmuz 2019, Salı / 833 defa okundu.