2016/2017 Bahar Dönemi

İngilizce Hazırlık sınıfı Bahar dönemi yeni sınıf listeleri için lütfen tıklayınız

2016/2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi kayıtları hakkındaki duyuru üniversitemiz ana sayfasında yayınlanmıştır. Lütfen TIKLAYINIZ.

İngilizce hazırlık sınıfında okuyan öğrencilerimiz ders kaydı vb işlemleri yapmayacaklardır. Sadece aşağıdaki öğrencilerimizin yukarıdaki duyuruda belirtilen sürelerde ve miktarlardaki harç ödemelerini yapmaları gerekmektedir:

• programlara kayıtlı olup, hazırlık sınıfında başarısız olduğu için bu yıl da tekrar hazırlık sınıfına kayıtlı olan öğrencilerin, HARÇ DUYURUSUnda belirtilen NÖ Katkı Payı Tutarını süresi içerisinde ödemesi gerekmektedir.
  • İÖ programlara kayıtlı olup hazırlık sınıfına kayıtlı olan tüm öğrencilerin, harç duyurusunda belirtilen İÖ Katkı Payı Tutarını süresi içerisinde ödemesi gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

31 Mart 2017, Cuma / 1525 defa okundu.