İngilizce 1 ve 2 Dersleri Muafiyet Sınavı Sonuçları

"Dumlupınar Üniversitesi Îngilizce Hazırlık Programından ve Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Yönergesi" gereğince 1 Ekim 2016 tarihinde yapılan İngilizce I-II Dersleri Muafiyet Sınavı sonuçlarına aşağıdaki linkte bulunan sorgu ekranından ulaşabilirsiniz.

Sınava giren öğrencilerin aldıkları puanların harf başarı notlarına dönüşümü söz konusu yönergenin 6. maddesi gereğince "Dumlupınar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği"nin "Değerlendirme ve Notlar" ile ilgili maddesine göre yapılmıştır.

Yapılan sınav sonucuna göre muafiyet hakkı elde eden öğrenciler, istemeleri halinde bölümlerine bir dilekçe ile müracaat ederek muaf oldukları bu dersleri not yükseltmek amacıyla tekrar alabilirler. Bu sınav sonucuna göre muafiyet hakkı elde edemeyen öğrenciler ise İngilizce I ve II derslerini almak zorundadırlar.

SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

24 Ekim 2016, Pazartesi / 786 defa okundu.